mandii sungai bersama ♥
Thursday, 15 March 2012 | 07:35 | 0 Notes

hyep peps . memang lama aku tak update blog an . huuh ada kesah ? oke memang tak ada punya . btw aku tetiba pula rasa rindu gila nan blog aku ne . tapi tak tahu lah kalo blog aku rindukan aku . huh perasan nak mampus an :face50: . okay tak kesah ah ! so aku nak cete ne about aku nan member aku g mndi sungai kat ulu bendul :face65: . kat na lagi kat uma member aku yang paling aku :67: bella nabella 

before kiteorg g mandi mcm besa ktaorg siap2x nak bg isi perut dulu . fuhh pagii tu kami semua mkn nasi lemak then ada juga yg mkn mihun bersertakan milo ais :face55: . sodapp . kau ada ? ah memang tak da kan . so senyap !

dah seap makan pa lagi kami kembali ke ruma then siap2x tuk ke sungai . huh :face50: best la juga . tapi before pegii tu cik bella husna pergii siapkan bekalan tuk dibawa berperang jyeah ! ntah pape jerr . haha . btw memang sodap lah bau makanan yg dorg siap kan Murtabak Megii Kari . ah kau ada kah . tade duk diam :face50: ! already done evrythng kamii mula kan perjalanan kami . fsrt engat naik keta tgok2x jalan kaki:face65: haha . jalan kaki pun jalan kaki lah yg pntg dpt mndi . ntah pape aku mencarut dlm ne aku rasa kau pun dah bengang so ada aku kesah :face50: . ewww setiap perjalanan tu mesti ada gambar kan . so meh kta layan gmbar pula . haha ! 1 2 3 seee

haha ! tahu tak lawa jan gelak ah aku sepuk kang . 

oke this ! budak tak matang  :face50: . korang tahu dia la paling aku syg n sebagai adik aku lah . apa la korang ne . this TAIPAN KUMBANG . well best kan nama dia ~

hah yg best time kami mandi tuh ada artis yg menghiburkan kami dgn main gitar then nyayii samasama . haha ! the best lagu fvrt kami la JANJI BY AKIM . memang minat gila nan lagu tu . kau tak suka . bia lah :face50: .

hahaha . ntah pape jerr dorg ne kan . btw gmbr ne byk sebenarny tapii mang mampus ah aku klo masuk kan satu2x ! :face50: sedii aku ta de kan , mang la coz aku yg take pic ne . harapkan dorg nak take pic alamat sampai bila2x pon tak de ah . hahahaha . aku suka take pic ne hobi aku * tetibe jerr :face65: haha .

hah ne lah yang paling cute . jyeah aku rasa mcm nak termuntah juga la tapi sikit jer . haha :face65: . korang jan jeles lah . tahu korang tak jeles punya coz kita mana la secantik secute sehandsome awak . * blurrr ta kesah un . btw rasa natural an pic ne . yeah ! mang sejuk gila time ne yela namany juga sungaii lorh . hehe . 

oke then yg ne last pic time kami mandi sungaii . haha kami sehati sejiwa * ayat tak ley blah . haha 
aku sayang love korang semua :67: . 

apa , ko menyampah baca blog aku . ada aku kesah . kalo kau suka kau follow lah aku then aku follow kau balik :face50: wow mang hidup ta ne maen folowfollow an . haha ! oke then 

Assalammualaikum .



Older Post | Newer Post