2 kali kena tolak --'
Tuesday, 26 June 2012 | 03:41 | 0 Notes

hye hye ! petang yang sangat indah coz hujan melanda kuis . baru nak pegi jooging tadi :face50: kononlah . okeh aku tengok Husna :67: best gila tido yelah da lah sejuk kan , sepa yang tak nak tido , *dia penat tengok secret garden tu :67: * . kembali pada tajuk kita . cehwa public speaking dah aku kalau kena suruh berucap didepan kompom terkencing kencing tak pun nak berak paling biasa pun tangan sentiasa basah , yeah tapi dah tahu cara menangani semua ne . Encik Bakh da ajar da :face50: . HAHA ! btw aku n membe hawa aku sedih doe dah dua kali kena tolak bukan tolak :67: tapi kena tolak project , aku tak tahu lah kenapa , mengapa , apakah , bagaimana , macamana yang Miss nak dah banyak bah kami cipta tapi Miss tolak . and i think maybe terlalu senang , terlalu murah then terlalu ringkas :face74: . so sebab itu lah Miss tolak kod . then yela kami memang penjimat sikit . habis doe duit if keluar semua . and you all nak tahu apa project yang kami nak buad then free free jaa kena tolak , if tak nak ada ku kesah ! :face50: .

1. pencil box serba  guna .
2. penutup colgate ala comel gitu . HAHA ! 
3. cawan jadi botol .
4. gunting ada leser . 
5. jam berkalendar .
6. almari Bella . 
7. baju renang comel . 
8. penutup planta .
9. rantai mp3
10. bantal mp3 firdaus . 

see that ! semua kena tolak then suruh buad baru , please any idea otak kami dah blurr :face65: sekarang tak tahu nak peker apa lagi ne . maybe terlalu senang sangat benda ne . HAHA :face55: then now tengah berusaha mengeluarkan segala isi isi yang ada dalam otak ne :face50: memang best lah sem 3 ne penuh cabaran yang sangat mencabar :face50: tambah lagi pula usrah failed then kena repeat sem 5 nanti . haissh sandi juga bah . bikin panas jaa :face74: cubalah jangan ada yang mengulang kunuk bahagia :face55: juga sikit kan . *kunuklah* .



 :67: yellow *before class public relation*


p/s : any idea ? help me okeh !

Older Post | Newer Post