sakit mata :(
Friday, 22 June 2012 | 20:09 | 0 Notes

hyep hyep dear blogger ! sorry lah lama tak conteng conteng kau . almaklum lah tuan kau ne busy memanjang . hari sabtu hari ne , so semestinya holiday kan kan . kalo sem lepas mana ada cuti . HAHA ! btw mata aku sakit lah . kena merah merah tu . kau menyampahkah ? so ada ku kesah ! nak see tak thiss 


see that . betapa merahnya mata shaa ! perh sakit asyik asyik berair then nak gosok jaa sepanjang masa *ayat skema skit* . btw doakan shaa ok ! rasanya lum sampai masa lagi shaa nak update panjang panjang , HAHA  ! if ada tyme shaa update lah . i miss you mumy *tetiba plak . tapi betulah aku rinduu . raya ne balik sikit je cuti . kedekut punya kuis :( okeh ah . baii 


p/s : shaa minta maaf if shaa ada salah ngn sesiapa pun . kbye :)

Older Post | Newer Post